ANKARA / SİNCAN - Alcı Anadolu Lisesi

Ekm

13 Ekim Cuma güne okulumuzda afet risklerinden korunma ve bilinçlenme amaçlı deprem tatbikatı yapılmıştır. Deprem ikazı ile sınıflarda çök-kapan-tutun  pozisyonu alan öğrencilerimiz sonrasında okulu kısa sürede tahliye ederek okul bahçesinde toplanma alanına geçmişlerdir.

Eyl

Sincan ilçe milli eğitim müdürümüz Ahmet BİLEN okulumuza ziyarette bulunarak, öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti. Konferans salonumuzda yapılan müzik dersine katılan ilçe milli eğitim müdürümüz öğrencilerimizin seslendirdiği şarkıyı dinledi.

Eyl

Okulumuz 2023-2024  yılında açılarak, eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuzda şu anda 9. sınıf öğrencileri eğitim görmektedir. Okulumuzda tam gün eğitim verilmektedir.